Home > Vloeren blogs > Douwes Dekker vloeren

Welkom bij onze blog over de Douwes Dekker vloerencollectie op vloeren-discount.nl! Als je op zoek bent naar een vloer die niet alleen mooi is, maar ook van hoge kwaliteit, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op vloeren-discount.nl koop je online de mooiste vloeren!

We hebben een uitgebreide collectie van verschillende soorten vloeren. Zo hebben wij PVC vloeren, PVC-HDF vloeren en laminaat vloeren in onze collectie. Deze vloeren hebben allemaal zo hun eigen voordelen en nadelen. Het is dus van belang dat je de juiste vloer kiest voor je woning.

Meer weten over de voor- en nadelen van de verschillende vloeren? Lees er hier meer over!

Onze pvc vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten designs. Zo heeft een PVC vloer de mogelijkheid om met dezelfde plank toch een andere look te creëren. Je kan kiezen om de vloer in stroken te leggen en een strakke uitstraling te creëren. Er is ook de optie om de vloer te leggen in een visgraat patroon. Dit geeft een meer stijlvolle look in uw woning. En als laatste kan je kiezen voor een Hongaarse punt. Deze manier van leggen benadrukt mooi de lengte of breedte van uw woning waardoor ruimtes optisch groter aanvoelen!

  

Van links naar rechts: strook, visgraat, hongaarse punt

Maar wat maakt deze vloeren nou zo bijzonder? Ten eerste zijn ze gemaakt van de beste kwaliteit materialen, waardoor je gegarandeerd bent van een sterke en duurzame vloer. Daarnaast hebben deze vloeren een aantal unieke eigenschappen, soms met een geluiddempende onderlaag of een waterafstotende coating. Hierdoor heb je niet alleen een prachtige vloer, maar ook een vloer die oersterk is en erg makkelijk is in het onderhoud.

Bovendien zijn de vloeren zeer eenvoudig te installeren. Je kunt ze zelf leggen en gebruik maken van onze instructievideo's of handleidingen. Zo leg je binnen no-time een prachtige nieuwe vloer in jouw huis.

Kortom, in de Douwes Dekker collectie vind je een breed scala aan vloeren van de hoogste kwaliteit met prachtige eigentijdse of juist tijdloze designs. Wat jij wilt!
Vloeren-discount.nl heeft de perfecte vloer voor jouw interieur. Kom langs in onze showroom in Ravenstein of bekijk onze collectie online en ontdek zelf waarom Douwes Dekker vloeren zo bijzonder zijn.


Wij wensen je alvast veel plezier met je nieuwe vloer!

Op zoek naar vloeren? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.vloeren-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden